Математика, інформатика, фізика: наука та освіта
Том 1 № 1 (2024)
Теорія і методика навчання математики, інформатики, фізики та астрономії

Проблеми вивчення математики в межах реалізації концепції Нової Української Школи

Михайло Білик
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Біографія
Євгенія Калашнікова
Український державний університет імені Михайла Драгоманова
Біографія
Ігор Калашніков
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Біографія

Опубліковано 2024-06-20

Ключові слова

  • методика навчання математики, анкетування, Нова Українська Школа

Як цитувати

Проблеми вивчення математики в межах реалізації концепції Нової Української Школи. (2024). Математика, інформатика, фізика: наука та освіта, 1(1), 48-55. https://doi.org/10.31652/3041-1955-2024-01-07

Анотація

В даній публікації ми звертаємо увагу на проблеми вивчення математики в умовах реалізації концепції Нової Української школи. В межах підготовки до публікації, було проведено бесіди з учителями математики, та їх анкетування. Проведено анкетування учнів. Проаналізовано джерела інформації в розрізі інформування вчительства, що до реалізації концепції Нової Української Школи, та методик навчання математики в НУШ. Зроблено порівняльний аналіз навчальних досягнень учнів сьомих класів, які навчались в експериментальних і контрольних класах. Проаналізовано завдання випускних іспитів школярів гімназій за кордоном, і наших випускників, зроблено відповідні висновки.

Завантаження

Дані завантажень поки не доступні.

Посилання

  1. Калашніков І. В., Калашнікова Є. І. Підвищення ефективності навчання математики шляхами відеовізуалізації. Актуальні питання природничо-математичної освіти: зб. наук. пр. 2013. № 2. С. 197-202.
  2. Коновалова М. В., Семиволос О. П., Ковтик Р. Д., Шкльода С. Ю. Усе про НУШ в середній школі. Харків: Основа, 2023. 143 с.