Дідусь Кенир, або Леонід Глібов – класик дитячої літератури - Мовчун, Антоніна Іванівна (Українська література: історичний досвід і перспективи, 2025)
Посібник-антологію О. В. Бурко та С. М. Барабаш упорядковано відповідно до робочої навчальної програми «Дитяча література». Він адресований студентам спеціальності «Початкова освіта» ПВНЗ «Український гуманітарний інститут» (освітньо-кваліфікаційний рівень: «Бакалавр». Спеціальність: 013 «Початкова освіта») з метою поглибленого вивчення студентами творчості Леоніда Глібова. Передмова авторок допоможе нам, сучасникам, поглибити знання про відомих діячів України та усвідомити значення діяльності одного зі сподвижників української національної ідеї – визначного поета і байкаря Леоніда Глібова.