До джерел творчості Івана Чендея - Поляруш, Ніна (Українська література: історичний досвід і перспективи, 2024)
Рецензія на книгу: Персональна справа Івана Чендея № 18257: Том 1. Історія роману «Птахи полишають гнізда…» / автор ідеї проєкту, упоряд., вст. ст. та наук. ред., комент., добір ілюстр. матеріалу, підгот. до друку додатків д-ра філол. наук, проф. С. Кіраля; підгот. до друку документів справи та окремих комент. канд. філолол. наук В. Подриги. Київ; Ужгород: ТОВ «РІК-У», 2024. Т. 1. 736 с.