РОЛЬ ЦИФРОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ ГРИ НА УДАРНИХ ІНСТРУМЕНТАХ - Замишляєв, Дмитро (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті розглянуто роль цифрових інструментів у процесі навчання гри на ударних інструментах. Визначено вплив додатків, програмних забезпечень, інтерактивних ресурсів на розвиток професійних умінь виконавців. Акцентовано увагу на ефективності поєднання традиційних та цифрових навчальних інструментів. Ключові слова: цифрові інструменти, мистецька освіта, ударні інструменти . ABSTACT: The article examines the role of digital tools in the process of learning to play percussion instruments. The impact of applications, software, and interactive resources on the development of professional skills of performers is determined. The focus is on the effectiveness of combining traditional and digital educational tools. Keywords: digital tools, art education, percussion instruments