ХОРЕОГРАФІЧНЕ МИСТЕЦТВО У СУЧАСНОМУ МЕДІАПРОСТОРІ - Новосадова, Анна (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У роботі розглянуто особливості функціонування сучасного хореографічного мистецтва, його відображення у медіапросторі. Проаналізовано наукові підходи до трактування поняття «медіапростір. Висвітлено роль соціальних мереж, цифрових медіа у популяризації хореографічного мистецтва.