УКРАЇНСЬКЕ МИСТЕЦТВО У СВІТОВОМУ МУЗЕЙНОМУ ПРОСТОРІ: ВАСИЛЬ КРИЧЕВСЬКИЙ - Філіпчук, Наталія (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті розкриваються основні напрями творчості художника Василя Кричевського, його творчий шлях, становлення його діяльності та його вплив на розвиток української культури ХХ століття. Особливе значення надається