ВПЛИВ ЦИФРОВИХ ПЛАТФОРМ НА РОЗВИТОК МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Слюсар, М. Р. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті проаналізовано роль цифрових технологій в контексті освіти, становлення та розвитку особистості. Визначено зміни у традиційних підходах в системі освіти та популяризації творчих особистостей, а також переваги застосування сучасних тенденцій. Підкреслено значення технологій в музичній освіті та професійній діяльності артистів.