Аранжування та імпровізація як середовище розвитку музичного мислення студентів - Науменко, Н.О.; Голиборода, В.В. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті розглядається розвиток музичного мислення студентів у процесі аранжування та імпровізації. Підкреслюється значення аранжування та імпровізації для формування музичного мислення і творчої самостійності. Обґрунтовується доцільність використання аранжування та імпровізації у професійній підготовці музикантів.