ЦИФРОВІЗАЦІЯ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ: ТЕОРЕТИЧНІ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Замишляєв, Д.В.; Селезньов, С.М. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У роботі розглянуто особливості цифровізації мистецької освіти. Проаналізовано особливості теоретичних та практичних аспектів підготовки майбутніх бакалаврів музичного мистецтва. Визначено нові можливості професійної підготовки майбутніх бакалаврів музичного мистецтва за допомогою впровадження цифрових інструментів.