ВІДОМІ МАЙСТРИ САМЧИКІВСЬКОГО РОЗПИСУ - Голінська, Тетяна; Жеребцова, О.С. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Стаття присвячена аналізу внеску відомих майстрів самчиківського розпису — унікального виду українського народного декоративного мистецтва, що походить із села Самчики Старокостянтинівського району Хмельницької області. Розглянуто історію зародження та занепаду традиції наприкінці XIX – початку ХХ ст., процес її відродження у 1960-х роках та роль ключових митців у збереженні й популяризації самчиківки. Особлива увага приділяється діяльності Олександра Пажимського, Віктора Раковського, Михайла Юзвука, Сергія Касьянова та їхніх послідовників. Доведено, що завдяки зусиллям цих майстрів самчиківський розпис трансформувався з локальної стінописної традиції в самостійний станковий декоративний живопис, який сьогодні активно розвивається, популяризується в Україні та за кордоном. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостатніми рівнями розвитку їхнього технічного і просторово-образного мислення. Запропоновано використовувати міжпредметні зв’язки, інтегровані з евристикою. Українська (uk) Анотація. У статті розглянуто варіант вирішення навчальної проблеми сприйняття майбутніми вчителями трудового навчання та технологій технічних явищ та використання елементів графічної грамотності. Її ядром була суперечність між потребою формування основ технічної грамотності в студентів та недостат