КОМП’ЮТЕРНІ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ЗАСІБ ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ УЧНІВ НА УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Кравчук, А.; Онофрійчук, Л. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2025)
У статті висвітлено питання використання комп’ютерних технологій у викладанні музичного мистецтва. Розкрито особливості використання цифрових інструментів для творчого розвитку, слухових навичок та естетичного сприйняття. Зазначено, що сучасні комп’ютерні технології сприяють модернізації форм і методів навчання, активізують творчу діяльність і підвищують інтерес учнів до музичного мистецтва.