КУЛЬТУРНО - ІСТОРИЧНА МОДИФІКАЦІЯ ЕСТЕТИЧНОЇ КУЛЬТУРИ У ПЕДАГОГІЧНІЙ ОСВІТІ - Сікорська, І.; Сідорова, І. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2025)
В статті проаналізовано психолого-педагогічні дослідження естетичної культури. Охарактеризовані такі поняття, як «культура» та «естетична культура». Зосереджується увага на значені естетичного виховання у всебічному розвиткові, культурному становленні молодого покоління.