НАВЧАННЯ ЧЕРЕЗ ТВОРЧІСТЬ: МИТЕЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ МИСТЕЦТВ І ХУДОЖНЬО-ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ВДПУ імені Михайла КОЦЮБИНСЬКОГО В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ - Грінченко, Т. Д. (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2025)
У статті розглядаються пріоритетні напрямки мистецької освіти здобувачів факультету мистецтв і художньо-освітніх технологій ВДПУ ім. М.Коцюбинського в період воєнного стану. Пропонується орієнтація навчального процесу на створення творів мистецтва, як свідків подій, що відбуваються з нами у час війни.