ВІЗУАЛІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОГО МАТЕРІАЛУ З КОМП’ЮТЕРНИХ НАУК ЗА ДОПОМОГОЮ ОНЛАЙН СЕРВІСІВ І ГЕНЕРАТИВНОГО ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ - Джевага, Г.В.; Путніков, В.В.; Філіпович, В.М (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Окрім розповіді і пояснення навчального матеріалу під час теоретичних занять у закладах професійно-технічної освіти доцільно використовувати візуалізацію понять і складних для сприйняття і розуміння процесів у комп’ютерних технологіях. Розвиток цифровізації освіти та застосування генеративного штучного інтелекту створює нові можливості для візуалізації навчального матеріалу.