РОЛЬ МУЗИЧНОЇ ОСВІТИ У СТАНОВЛЕННІ ТА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ - Слюсар, Марʼяна (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті проаналізовано роль музичної освіти у становлення та розвитку особистості. Визначено роль занять музикою для розвитку мислення, здібностей здобувачів освіти. Підкреслено роль музичної освіти у розвитку гармонічної особистості.