РОЛЬ ПЕРСОНАЛІЙ У РОЗВИТКУ СПОРТИВНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ НА ВІННИЧЧИНІ ЧАСІВ НЕЗАЛЕЖНОСТІ: ОЛЕКСАНДР МАЦЮК - Правук, Ірина (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Охарактеризовано загальний стан розвитку спортивного бального танцю на Вінниччині часів незалежної України. Визначено головні особливості роботи Зразкового ансамблю танцю «Грація» Палацу дітей та юнацтва у Вінниці. Розкрито роль діяльності Олександра Мацюка у становленні підготовки молоді зі спортивного бального танцю.