ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ЕСТРАДНОГО ВОКАЛІСТА В УМОВАХ ІНТЕГРАЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ВОКАЛЬНОГО ДОСВІДУ - Швець, Ірина (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Автор досліджує проблему формування професійних навичок естрадного виконавства в умовах сучасної мистецької освіти з урахуванням інтеграції міжнародного вокального досвіду. Актуальність дослідження зумовлена зростанням вимог до технічної, стилістичної та сценічної підготовки естрадного виконавця, а також необхідністю оновлення традиційних підходів до вокального навчання відповідно до сучасних жанрових і виконавських тенденцій. Доведено ефективність інтеграції міжнародного вокального досвіду як важливої умови модернізації системи підготовки естрадних виконавців