НАВЧАННЯ МУЗИЦІ ЗА МЕТОДОМ СІНІЧЕ СУДЗУКІ - Голиборода, Вікторія (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
Актуальність теми зумовлена широким застосуванням методу С. Судзукі в різних країнах світу, його впливом на розвиток музичної педагогіки та необхідністю наукового осмислення можливостей його використання в системі професійної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва. Метою даної статті є ознайомлення з методом С.Судзукі, його позитивним впливом на розвиток музичних здібностей учнів.