ВІД ТРАДИЦІЇ ДО ПЕРФОРМЕНСНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В НАВЧАННІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА-ВОКАЛІСТА - Гун, Ханьшуан; Гуральник, Наталія (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті розкрито ідею нерозривного зв’язку традиційного та інноваційного у професійному навчанні майбутніх викладачів-вокалістів. Інноваційна складова вокального навчання представлена застосуванням перформенсної складової, що розкриває контент навчальних досягнень співака та доповнює набуття ним перформенсної компетентності майбутнього фахівця для подальшої творчо-виконавської самореалізації.