ПРОБЛЕМИ ТА ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Глуханюк, Віталій; Загоруйко, Богдан; Яковець, Василь (Науковий альманах мистецтва та освіти, 2026)
У статті розглянуті можливі шляхи розв’язання проблем екологічного виховання молоді в контексті сучасної освіти, технології екологічного виховання для забезпечення ефективних умов та здійснення процесів суб’єктифікації, результатом чого є формування су’єктивного ставлення особистості до природи.