Вербальні вияви агресії в соціальних мережах (на матеріалі анкетування здобувачів вищої освітипедагогічних спеціальностей) - Кухар, Ніна (Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Філологія (мовознавство), 2023)
У статті проаналізовано феномен вербальної агресії як форми конфліктогенної мовленнєвої поведінки в соціальних мережах; на матеріалі анонімного анкетування студентів педагогічних спеціальностей визначено рівень обізнаності здобувачів вищої освіти щодо мовленнєвої агресії у віртуальному просторі, а також схарактеризовано мовні засоби реалізації агресії у формі висміювання (глузування), неповажних коментарів, погроз (залякування).