Вербальні вияви агресії в соціальних мережах (на матеріалі анкетування здобувачів спеціальності «Журналістика») - Гандзюк, Віталій; Кухар, Ніна (Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Філологія (мовознавство), 2023)
У статті розглянуто проблеми вербальної агресії в соціальних мережах; на матеріалі анонімного анкетування студентів спеціальності «Журналістика» визначено рівень обізнаності здобувачів вищої освіти щодо мовленнєвої агресії у віртуальному просторі, а також досліджено варіації її проявів: висміювання (глузування), неповажні коментарі, погрози (залякування).